Dragi prijatelji,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je Centar za antiautoritarne studije sklopio partnerstvo sa američkom fondacijom Atlas Network.

Dogovor o partnerstvu usledio je nakon dvogodišnje saradnje koju je CAAS ostvario sa ovom organizacijom pri realizaciji 2 edukativna programa za društveno aktivne studente novinarstva i mlade novinare, Uvod u istraživačko novinarstvo, kao i našeg poslednjeg i do sada najambicioznijeg jednosemestralnog programa CAAS Škola novinarstva.

Ovom prilikom se zahvaljujemo ljudima iz Atlas Network-a na dosadašnjoj saradnji, podršci i poverenju koje nam je pruženo. Naravnom, planiramo da ovu uspešnu saradnju nastavimo i u narednom periodu, pre svega pri organizacji predstojeće Media Matters konferencije u martu 2017, ali i na drugim projektima o kojima ćete uskoro biti obavešteni.

Atlas Network je američka libertarijanska fondacija čiji je cilj podrška i osnaživanje organizacja širom sveta koje se bave promocijom klasično liberalnih i libertarijanskih vrednosti, poput slobode i odgovornosti pojedinca, ograničene vlasti, vladavine zakona, privatne svojine i slobodnih tržišta. Atlas Network organizuje niz periodičnih edukativnih programa u okviru svoje Atlas Leadership Academy, kao i brojne druge korisne programe za organizacije koje dele vrednosti za koje se zalaže o kojima nešto više možete saznati na sajtu ove organizacije:

www.atlasnetwork.org 

Vaš,

CAAS