[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”20px” padding_right=”” padding_bottom=”20px” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”undefined” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

Centar za antiautoritarne studije, u saradnji sa Centrom za istraživačko novinarstvo Srbije, Vas sa velikim zadovoljstvom obaveštava da je otvoren konkurs za intenzivni četvorodnevni trening Uvod u istraživačko novinarstvo koji će se održati od 18. do 21. maja u Beogradu. Trening je pre svega namenjen studentima novinarstva i komunikologije, ali i svim mladima, sa ili bez prethodnog novinarskog iskustva, zainteresovanim da steknu znanje i kontakte značajne za razvoj karijere u ovoj oblasti.

Sam trening će voditi profesionalni treneri iz Centra za istraživačko novinarstvo Srbije i obuhvatiće osnovna znanja i veštine neophodne za bavljenje istraživačkim novinarstvom poput osnovne terminologije, etičkih i profesionalnih standarda, podele rada, pronalaženja i pravilne upotrebe izvora informacija, kao i bavljenja konkretnim studijama slučaja.

Trening je besplatan i odvijaće se od 9 do 14 časova između 18. i 21. maja i neophodno je učesnici prisustvuju sve vreme održavanja. Učesnicima koji ispune ovaj kriterijum i uspešno pohađaju celokupni trening će na kraju biti dodeljen sertifikat. Takođe, neophodno je da učesnici sa sobom ponesu računar koji će koristiti u toku obuke.

Konkurs je otvoren do 16. maja 2015. do ponoći i zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem formulara na sledećem linku:
Link ka formularu
Neophodno je popuniti formular u celosti i odgovoriti na sva postavljena pitanja kako bi Vaša prijava ušla u razmatranje.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]