“Nacije postaju bogatije poštovanjem načela slobode, a ne centralnim planiranjem ili građenjem infrastrukture od strane države. Sve što država treba da uradi je da ustanovi i sprovodi vlasnička prava, osigura nezavisno sudstvo i slobodne medije. To je sve što je neophodno. Ljudska genijalnost vođena ličnim interesom će odraditi sve ostalo.”

Pogledajte intervju sa profesorkom ekonomije i istorije sa Univerziteta u Ilinoisu i autorkom uticajne knjige “The Bourgeois Virtues: Ethics for an Age of Commerce”, Deirdre Mekloski.

CAAS je na ovogodišnjem LibertyCon-u imao svoj štand na kome smo promovisali svoje programe i emisije poput bloga, intervjua i Škole novinarstva, kao i intervjuisali govornike i viđenije učesnike. Ako želite da čujete šta su imali da kažu “Princ trave” Mark Emeri, sin nobelovca Miltona Fridmana i ekonomista, Dejvid Fridman, ili bivši predsednik Libertarijanske partije u SAD, Džejms Lark, prijavite se na naš Jutjub kanal na kome se redovno bavimo temama važnim za vašu slobodu: https://goo.gl/xAtqQq

Takođe, ne zaboravite da pogledate naše intervjue:

https://goo.gl/FYCriF

i vlog:

https://goo.gl/xKCKUq