” U Kanadi imamo zakone koji zabranjuju sve vezano za kanabis. Država je zabranila knjige i magazine. Zabranili su bongove i lule. Svakako nije bilo medicinske marihuane, konoplje ili bilo čega. Bio sam prilično šokiran da je u demokratiji u kojoj sam odrastao i mislio da živim tako nešto moguće. Zato sam u proteklih 28 godina prekršio brojne zakone. Bio sam u 39 različitih zatvora zbog kanabisa. Hapšen sam 33 puta. Sedam puta su mi upadale racije sa specijalcima. Hapšen sam u kući, u radnji, na ulici i u automobilu.”

Pogledajte intervju sa kanadskim aktivistom za reformu zakona vezanih za kanabis, poznatijim kao “Princ trave”, Markom Emerijem.

CAAS je na ovogodišnjem LibertyCon-u imao svoj štand na kome smo promovisali svoje programe i emisije poput bloga, intervjua i Škole novinarstva, kao i intervjuisali govornike i viđenije učesnike.

Ako želite da čujete šta su imali da kažu “Princ trave” Mark Emeri, sin nobelovca Miltona Fridmana i ekonomista, Dejvid Fridman, ili bivši predsednik Libertarijanske partije u SAD, Džejms Lark, prijavite se na naš Jutjub kanal na kome se redovno bavimo temama važnim za vašu slobodu:

https://goo.gl/xAtqQq T

akođe, ne zaboravite da pogledate naše intervjue:

https://goo.gl/FYCriF

i vlog:

https://goo.gl/xKCKUq

Stavovi izneti u ovom intervjuu su stavovi intervjuisanog, preneti u edukativne i zabavne svrhe. CAAS se ograđuje od bilo kakvog pozivanja na kršenje zakona.