CAAS te poziva da učestvuješ u novom uzbudljivom projektu koji smo osmislili prema potrebama i zahtevima mladih i perspektivnih umetnika i kulturnih radnika. U saradnji sa fondacijom Friedrich-Naumann-Stiftung für die Freiheit, pripremili smo dvodnevni seminar iz preduzetništva u kulturi. Seminar se sastoji iz radionica razumevanja tržišta kulture, pokretanja startapa, izrade biznis plana, održivog finansiranja i marketinga u kulturi.

Seminar će se održati za vikend, 20. i 21. aprila u Beogradu.

Kroz jednostavna teorijska predavanja, studije slučaja i iskustva iz prakse nauči kako da uspešno predstaviš svoj rad zainteresovanoj publici.

Predavači su sa UNESCO Chair in Cultural Policy and Management (MA Studies) – master studijskog programa Univerziteta umetnosti u Beogradu, Instituta za kreativno preduzetništvo i inovacije, i drugi.

Osim korisnih praktičnih znanja, polaznicima ovaj seminar predstavlja jedinstvenu priliku za umrežavanje i razmenu ideja. Kroz studije slučaja biće prikazani provereni načini za tržišni nastup i organizacioni pristup na željenom kulturnom polju. Preduzetništvo u kulturi je oblast koja je podzastupljena u postojećem obrazovnom sistemu, a upravo su menadžment znanja i veštine neophodne za uspeh.

Učešće na seminaru je besplatno, a polaznici dobijaju sav potreban materijal. Kako je broj mesta ograničen, neophodno je da popuniš upitnik selektivnog karaktera do 11. aprila 2019. u 00:00. Upitnik: http://bit.do/eMKx4