Da li članstvo u EU za države znači više regulacije, ograničenja i prilagođavanja moćnim i krupnijim članicama? Ili, članstvo u EU državama omogućava institucionalni okvir i veće mogućnosti razmene i nastup na širem i boljem tržištu? Da li izlazak UK iz EU predstavlja destabilizaciju ili UK ima dugu tradiciju specifičnog statusa EU članice i njen izlazak neće imati značajniji uticaj?

Pogledajte intervje sa učesnicima debate o EU organizovane na LibertyCon. Za CAAS su govorili učesnici debate Jernej Kosec, Frederic Jolien, Daniel Gorbatenko, Bill Wirtz i Admir Isanović. CAAS je na ovogodišnjem LibertyCon-u imao svoj štand na kome smo promovisali svoje programe i emisije poput bloga, intervjua i Škole novinarstva, kao i intervjuisali govornike i viđenije učesnike.

Ako želite da čujete šta su imali da kažu “Princ trave” Mark Emeri, sin nobelovca Miltona Fridmana i ekonomista, Dejvid Fridman, ili bivši predsednik Libertarijanske partije u SAD, Džejms Lark, prijavite se na naš Jutjub kanal na kome se redovno bavimo temama važnim za vašu slobodu:

https://goo.gl/xAtqQq

Takođe, ne zaboravite da pogledate naše intervjue:

https://goo.gl/FYCriF

i vlog:

https://goo.gl/xKCKUq