“Špijunaža je kombinacija veština i alat, baš kao što su to automobil ili pištolj – sve zavisi ko ih koristi. Mogu da budu upotrebljene u dobre ili veoma loše svrhe. U tom smislu, opasnost od državne kontrole je direktno vezana za tip države. Ukoliko je vlast dobronamerna, nadzor je donekle prihvatljiv ali ako imate autoritarnu i nasilnu vlast koja ne poštuje zakone ili ako ne postoji pravna država, baš kao sa bilo čim drugim – naoružanjem, vojskom i obaveštajne službe mogu biti zloupotrebljene.”

Pogledajte intervju sa Brianom O’Shea, stručnjakom za bezbednost i direktorom Striker-Pierce Investigations i Thane Andrus Group.

CAAS je na ovogodišnjem LibertyCon-u imao svoj štand na kome smo promovisali svoje programe i emisije poput bloga, intervjua i Škole novinarstva, kao i intervjuisali govornike i viđenije učesnike.

Ako želite da čujete šta su imali da kažu “Princ trave” Mark Emeri, sin nobelovca Miltona Fridmana i ekonomista, Dejvid Fridman, ili bivši predsednik Libertarijanske partije u SAD, Džejms Lark, prijavite se na naš Jutjub kanal na kome se redovno bavimo temama važnim za vašu slobodu: https://goo.gl/xAtqQq

Takođe, ne zaboravite da pogledate naše intervjue:

https://goo.gl/FYCriF

i vlog:

https://goo.gl/xKCKUq